L’artista britànic Mr Hudson, conegut per les seves col·laboracions amb titans com Frank Ocean o Jay Z, ha presentat el seu nou single Coldplay. Acompanyat del raper americà Vic Mensa, el cantant ens transporta a l’estil característic del grup britànic Coldplay per tal de, irònicament, confessar que odia la seva música fent referències a diverses cançons de la banda i, fins i tot, afirmant-ho explícitament en un dels versos de la seva lletra.

El single ha destacat no per ell mateix, sinó per la polèmica que ha arrossegat. Els fans de Coldplay han expressat a les xarxes socials el seu rebuig per la cançó i, sobretot, ressalten la contrarietat que presenta la seva melodia inspirada a les cançons de la banda en contrast amb la seva lletra, la qual per alguns seguidors resulta fins i tot ofensiva.

- Publicitat -