La cantant nord-americana Taylor Swift repeteix en el número 1 de la setmana a la llista Billboard 200 gràcies al seu nou àlbum anomenat Reputation. El segon lloc l’ocupen Tim McGraw & Faith Hill amb el seu disc The Rest Of Our Life i el tercer Sam Smith amb The Thrill Of It All.

Aquest nou disc ja és el segon més venut d’aquest 2017, situant-se, amb només dues setmanes, en segon lloc després de Divide de Edd Sheeran. I no només això, sinó que Taylor també ha aconseguit superar el milió de còpies venudes amb menys d’una setmana, un fet que no succeïa des del disc 25 de Adele que publicava el 2015.

Tot i això, la millor notícia per a Taylor Swift és que el gran nombre de discs venuts no ha afluixat tot i no presentar disc des de fa 3 anys, doncs els tres àlbums anteriors abans de Reputation també van aconseguir vendre més d’un milió de còpies amb només una setmana. Això significa que Taylor Swift segueix sent una de les reines del pop actual.

- Publicitat -