La quarta generació del grup català Macedònia farà públic en menys de 24 h l’onzè disc de la banda, però també el primer de la nova tongada de cantants. El CD s’anomena Estic Contenta i el presentaran en directe el pròxim 14 de gener al teatre Victòria de Barcelona.

Les cinc noves components del grup, després de passar un càsting amb més de 1.000 participants, de moment han publicat una sola cançó, anomenada Perdona, la qual tracta el tema de la lluita entre l’ego i saber demanar perdó. La resta de peces, encara que no es coneixen les seves sintonies musicals, si podem saber els temes que tractaran. Com a tall d’exemple trobem El meu abric, que parla d’una nena transsexual, Ser una estrella, que tracta de la importància d’agradar-se a un mateix abans d’agradar als altres o també Volem guanyar, que parla de les ganes de guanyar, lluitar i donar-ho tot.

Aquest és el clip de Macedònia anomenat Perdona:

- Publicitat -