Quan s’acosta el mes de desembre els principals mitjans de comunicació, preparen els resums del més destacat de l’any i per començar la revista britànica NME, ha donat a conèixer la llista dels 50 millors àlbums de 2017.

En primera posició han situat Melodrama, el segon disc de Lorde, que consideren una pausa per reflexionar sobre el passat i que et condueix cap a la pista de ball. Màgia pura.

El segon lloc és per Visions of a life dels Wolf Alice, seguit de Damn de Kendrick Lamar, un habitual en els rànquings dels millors discs.

- Publicitat -

Pure Comedy de Father John Misty és quart i el segueix American Dream de LCD Soundsystem. En sisè lloc hi ha Common Sense de J Hus. La setena és SZA amb CTRL, mentre que després trobem Lana del Rey amb Lust for life. Godfather de Wiley és novè i As You Were de Liam Gallagher ocupa la desena plaça.

La llista completa la podreu trobar al web de NME.