Arriba una nova edició del Cruïlla de Primavera, enguany el dia 6 d’abril i al Poble Espanyol, que servirà per conèixer les noves cançons d’Els Catarres, que hi presentaran el seu nou disc.

Els d’Aiguafreda presentaran per primera vegada en directe el show que han preparat amb les cançons del seu quart disc, que entraran a gravar a l’estudi la segona setmana de gener. Els únics detalls que han transcendit del nou treball, són la gran diversitat de sonoritats i colors que caracteritzarà la nova col·lecció de cançons, el fet que no serà un disc acústic gràcies a la incorporació d’instruments elèctrics i que sortirà amb temps suficient perquè el públic ja se’l conegui. També que serà un disc de sonoritat lluminosa i ballable gràcies a una profunda càrrega vitalista.

Les entrades costen 18 euros i ja es poden adquirir a la xarxa.

- Publicitat -