Tot i que els senzills de Paloma Faith no tenen massa èxit a les llistes de vendes, sí que el seu nou disc The Architect ha aconseguit vendre unes 40.000 còpies en la seva primera setmana al Regne Unit, fet que la situen com el disc més venut de la setmana, desbancant Reputation de Taylor Swift, que cau fins a la vuitena plaça. En segon lloc i amb només 900 unitats de diferència, trobem a Sam Smith amb The Thrill of it all.

Morrissey debuta en cinquena posició, mentre que el disc de nadales de Sia, passa sense pena ni glòria i només aconsegueix la plaça 39.

No hi ha canvis a la llista de senzills amb Havana de Camila Cabello al primer lloc, seguit de Anywhere de Rita Ora. En tercer lloc pugen Marshmello i Khalid amb Silence, seguits d’Ed Sheeran amb Perfect. Selena Gomez i Marshmello sumen 8 llocs i ja es troben entre el top 10.

- Publicitat -