Pocs dies després de descobrir les propostes de la BBC pel so que marcarà el 2018 amb els BBC Sound of, arriben ara les nominacions dels Brit Awards, en l’apartat que els crítics especialitzats trien l’artista que marcarà els pròxims mesos.

Les tres nominades d’enguany són Mabel, Jorja Smith i Stefflon Don. La primera és la filla de Neneh Cherry, i està a mig camí entre Beyoncé i Iggy Azalea. Fa uns mesos va entrar al top 10 de la llista britànica gràcies al tema Finders Keepers, inclosa en un disc anomenat Ivy To Roses, format per 9 peces.

- Publicitat -

Jorja Smith s’ha forjat la carrera a força de treballar i sense tenir un segell molt gran al darrere. Ha rebut el suport de la BBC que ha punxat algunes de les seves cançons, tot i que la majoria de la gent la coneixerà per la seva col·laboració al disc More life de Drake.
El seu estil es mou entre el R&B, passant pel soul i fins i tot el jazz.

Stefflon Don està especialitzada en el rap i l’hem pogut escoltar al costat de French Montana o també en el tema Instruction de Jax Jones i Demi Lovato.
La cantant es mostra entusiasmada amb aquesta nominació.

El nom de la vencedora es donarà a conèixer el 21 de febrer a Londres. L’any passat el premi va recaure en Rag’n’Bone Man i anteriorment Sam Smith, Adele o Ellie Goulding en van ser els vencedors.