Kendrick Lamar situa el seu disc Damn, com el preferit pels crítics de la revista Rolling Stone, que el consideren el millor treball de tot l’any. El disc, a més és un dels més venuts dels darrers mesos.

En segona posició figura Lorde amb Melodrama, que fa pocs dies era nomenat millor disc per la revista NME. La tercera plaça és pels U2 amb Songs of Experience, un treball que encara no s’ha posat a la venda, de fet ho farà aquest divendres.

Varietat d’estils en el top 10 amb LCD Soundsystem, Taylor Swift, Queens of the Stone Age, Sam Smith o Khalid.

- Publicitat -

TOP 10

1.- Kendrick Lamar / DAMN.
2.- Lorde / Melodrama
3.- U2 / Songs of Experience
4-. Kesha / Rainbow
5.- LCD Soundsystem / American Dream
6.- Khalid / American Teen
7.- Taylor Swift / reputation
8.- Queens of the Stone Age / Villains
9.- Migos / Culture
10.- Sam Smith / The Thrill of it All