Cooncert és la primera promotora de concerts sota demanda del nostre país. Aquesta plataforma online permet als usuaris votar per veure els seus artistes favorits a la seva ciutat, i gràcies a això ja s’han programat més de 200 concerts. Nathaniel Rateliff, Xavier Rudd, Blonde Redhead, Ólafur Arnalds, Glass Animals o Fink són només alguns dels molts artistes que han vingut a actuar per petició dels seus fans. Ara, ho celebren amb aquests deu concerts per a reivindicar el que ja fa temps que proclamant: junts no hi ha concerts impossibles.

Aquesta setmana comença la celebració amb dues grans actuacions:   L’1 de novembre Vessels + Playback Maracas a Razzmatazz i, el 2 de novembre, Theodore al CAT de Gràcia. Dos grans concerts per començar a celebrar el quart aniversari.

Aconsegueix la teva entrada al web de Cooncert.

- Publicitat -