Bemba Saoco s’acaben de presentar en societat amb Hòstia, una cançó dedicada a la repressió que hi va haver el dia 1 d’octubre arreu del territori.

El grup és hereu musical dels desapareguts 9Son, i és que a l’estiu del 2016 van entrar a l’estudi amb el productor Marc Parrot i en veure que el feien s’allunyava del que s’havia fet fins llavors, van decidir trencar amb el passat i anunciar el final de la banda i la creació d’aquest nou projecte.

A més de les cançons que podrem anar escoltar, el grup ha realitzat un projecte audiovisual en el qual hi participaran més de 100 actors i aficionats, que protagonitzaran els vídeos rodats arreu del país. El primer d’ells, Hòstia, ja es pot veure a Youtube.

- Publicitat -

El primer disc es dirà Crújelo i arribarà amb un ritme intens, que beu de la música urbana i amb una clara aposta per l’electrònica.

El grup obrirà la seva gira per les principals capitals europees, per donar-se a conèixer a escala internacional.