Despacito és sense cap mena de dubte una de les cançons de l’any i prova d’això les 16 setmanes que es va passar al número 1 dels Estats Units, on va igualar el rècord de setmanes que ostentava Mariah Carey.

Ara, una altra cançó cantada en un idioma que no és l’anglès, entra al top 10 de la llista, passant de la posició 21 al 3. Es tracta de Mi Gente de J Balvin i Willy William, que com va fer Luis Fonsi fitxant a Justin Bieber per donar un nou impuls al tema, ells han fitxat a Beyoncé, que ha donat encara més força a la cançó, tot i que de moment encara no ha arribat al primer lloc.

Sí que és un dels temes més escoltats a través de Spotify i és número 1 en altres llistes, però mai en tota la història de Billboard hi havia hagut dues peces en espanyol. Això sí, no és el primer cop que artistes llatins formen part del top 10, tot i que abans ho havien fet amb versions en anglès dels seus èxits. Entre els artistes trobàvem Jennifer López, Ricky Martin o Enrique Iglesias.

- Publicitat -

I per cert que el Despacito ha sumat un nou rècord a Youtube al superar els 4000 milions de visualitzacions del seu vídeo original.