Aquest diumenge 1 d’octubre ha tingut lloc a Catalunya el referèndum, on els catalans havien de decidir si volien ser un estat independent en forma de república.

Ha estat una jornada, on el poble ha pogut votar, en alguns casos amb molta dificultat i que ha deixat imatges que costa de creure que puguin passar el Segle XXI.

El món de la música, s’ha implicat com no podia ser d’altra manera, alguns suspenent els concerts, com el cas del festival Petits Camaleons o grups com els Manel o Blaumut, que a més han vist com un dels seus membres, Oriol Aymat, que ha estat ferit durant aquesta jornada.

- Publicitat -

No només els grups catalans han donat el seu suport al país i al poble català, també el cantant dels escocesos Franz Ferdinand, Alex Kapranos ha manifestat el rebuig a la violència viscuda a Barcelona. I Björk ha dedicat una cançó a Catalunya.

A continuació recollim alguns dels missatges que s’han pogut llegir a les xarxes socials. A la foto de portada, el cantant de Mishima, David Carabén, exercint el seu dret a vot.