Guillem Ramisa presenta aquest mes de maig el seu nou treball discogràfic a cavall entre la poesia i la cançó d’autor més íntima. L’amor, la vida i el caliu de la gent que l’envolta és la base sobre la que se sustenta aquest treball format per sis cançons. A diferència d’entregues anteriors, és un disc ple de força i amb sonoritats més riques i compactes.

‘Bondat senzilla’ amplia encara més el registre del seu autor. Així, la fusió entre els poemes, el reggae i el folk creen un fil conductor que vincula l’autor amb els seus oients. Guillem Ramisa ha incorporat nous instruments com la trompeta i el saxo en aquest nou capítol de la seva trajectòria musical.

Aquest pròxim mes de juny, els dies 17 i 18, el podreu veure presentant el seu nou treball al jardí de la Casa Tortadès de Vic.

- Publicitat -

El senzill del disc és ‘Quant amor tens a dins?’

Cançons:

1. L’arbre ple de flors
2. Ànima de corall (feat. Oques Grasses)
3. Quant amor tens a dins?
4. Cor de blat (Acústic)
5. Arrenca el vol
6. Eufòria