Després de més de set anys de carrera i des dels seus inicis en el rock independent, la trajectòria de FOO no deixa indiferent a ningú en absolut. En una constant evolució del so, àlbum rere àlbum, la seva música viatja a través de riffs esquerdats i ritmes crus elevant a poc a poc cap a ambients paisatgístics eteris i psicodèlics en perfecta simbiosi.

Amb quatre publicacions a l’esquena, dues d’elles editades únicament en vinil de tiratge limitat, FOO s’ha apoderat àmpliament del seu espai en el panorama underground musical girant diverses vegades per la península i omplint els foscos tuguris de rock psicodèlic inconformista, carregat de matisos luminescents i servint-se sempre de l’essència del rock’n roll.

The Seeker, és el 4t treball d’estudi de la banda independent de rock psicodèlic lleidatana: FOO. Concebut com EP conceptual, s’alimenta d’episodis sonors banyats a mig camí entre el rock i diferents matisos atmosfèrics gràcies als seus més de set anys als escenaris. Produït de nou per Marc Molas (Quarto Negro, Aziza Brahim) FOO tenyeix el seu últim àlbum de potent so anyenc, fuzz i guitarres acústiques per donar a terme el seu treball més complet.

- Publicitat -