Porto Bello, és el nou projecte dels germans altafullencs Tonet i Joanet Blàzquez.

Un projecte que comença fort. Les entrades pel seu primer concert es van esgotar en una setmana i mitja, més de dos mesos abans. El concert que servirà de presentació del seu 1er disc, serà el 29 d’abril a la sala Lo Submarino de Reus.
El seu primer videoclip, Hem nascut castellers, s´apropa a les 25.000 visites a YouTube.

El seu segon single, Fantàstica, és obra d’Ivan Mulero, recent guanyador del premi Enderrock al millor videoclip. I el seu primer disc, Basat en fets reals, surt amb el segell de qualitat d’haver estat produït per David Rossell, que també aporta la seva veu a Fantàstica.

- Publicitat -

Basat en fets reals és un recull heterogeni de dotze temes entre els que s’hi pot trobar des d’una cançó salsa fins a Hem nascut castellers, un homenatge a aquest món, que van tocar en directe a la Nit de Castells de Valls.