A deu dies de l’edició del seu nou àlbum, Atlantis, el proper 7 d’abril, Joan Miquel Oliver presenta el videoclip de la cançó que li dóna títol: el  fascinant descobriment en clau electro-pop d’una civilització perduda i la seva administració en mans d’un Posidó molt kafkià.

Com ja va fer amb Flors de Cactus, l’artista mallorquí ha confiat la translació  a imatges del tema a l’equip de realitzadors que, sota el nom de Guardas Forestales, formen Mai Balaguer, Jordi Fàbregas i Óscar Lorca.

El resultat és una espectacular peça audiovisual que els seguidors més fidels de qui va ser compositor, guitarrista i lletrista d’Antònia Font relacionaran amb Hansel i Gretel  o Polo De Llimona  i els fans del gènere connectaran amb la videografia d’artistes com Stromae o Christine and The Queens.

- Publicitat -

A l’endemà de la publicació d’Atlantis, dia 8 d’abril,  Joan Miquel Oliver estarà a la Fnac del Triangle (Barcelona) per comentar amb els fans tots els detalls.

Primeres dates de la gira
7/04/17 – GIRONA (Teatre Municipal) – Festival Strenes
20-21-22/04/17 – BARCELONA (Sala Beckett) – Cicle DO Illes Balears
29/06/17 – VILANOVA I LA GELTRÚ – Vida Festival