El Festival Jardins de Pedralbes ha presentat la programació d’enguany, que tindrà lloc del 5 de juny al 15 de juliol i on figuren artistes internacionals de la talla de The Beach Boys, Sting, Rufus Wainwright, Kook & The Gang, Art Garfunkel, Roger Hodgson, Tony Bennett, Michael Bolton o Belle & Sebastian.

Els 20 anys de Jarabe de Palo, Manel o La Locomotora Negra, també són alguns dels plats forts del festival, que enguany compta amb alguns noms cinematogràfics, com Gérard Depardieu o Kris Kristofferson. En el cas del francès, s’encarregarà de portar sobre l’escenari el seu premiat “Cyrano de Bergerac”, de Rostand, i de “El Carnaval dels Animals”, de Saint Saens. Kristofferson per la seva banda, després de més de 30 discos editats ens presentarà el seu darrer treball The Cedar Creek Sessions.

En l’edició d’enguany, alguns concerts es podran veure en streaming de forma gratuïta, a través de diverses pantalles instal·lades als barris de la ciutat.

- Publicitat -

Les entrades es posaran a la venda a partir del 3 d’abril a les 10 del matí al web del festival.