La gala d’entrega dels Brit Awards, ha deixat dos premis a títol pòstum per David Bowie, que ha guanyat a millor artista britànic i millor disc de l’any per Blackstar.

En l’apartat femení, ha vençut Emeli Sandé, mentre que el millor grup han estat com ja s’esperava, The 1975. L’artista revelació ha estat Rag’n’Bone Man, que anteriorment s’havia proclamat vencedor dels Critic’s Choice. Pel que fa a la millor cançó ha recaigut en Shout out to my ex de les Little Mix, que a més l’han interpretat en directe durant la gala. El millor vídeo ha estat per History de One Direction.

En l’apartat internacional, Drake ha estat reconegut millor artista masculí, mentre que Beyoncé ha guanyat al femení. El millor grup els afortunats han estat A Tribe Called Quest.

- Publicitat -

Adele també ha tingut el seu premi, així com Robbie Williams, icona de l’any.

La gala ha deixat un bon grapat d’actuacions, d’artistes com Bruno Mars, Katy Perry, el debut del nou senzill de Chainsmokers amb Coldplay, Ed Sheeran, The 1975 o Chris Martin, que ha cantat un tema en homenatge a George Michael.