Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Jarabe de Palo, Zoo i La iaia formaran part del cartell de la 4a edició de Canet Rock, que comptarà en total amb una quinzena de grups vinguts d’arreu del territori català. Un cartell de ritmes pop rock, festius, indies i mestissatge, que incorporarà també Doctor Prats, Itaca Band, Gossos, Buhos, Miquel del Roig i encara dos noms més, que es desvelaran durant els propers mesos.

L’edició 2017 del festival arriba amb un fet destacat: l’organització del concurs #actuaCANETROCK per a bandes del país, que es durà a terme durant el mes de maig, i el premi del qual serà poder participar a l’edició d’enguany del Canet Rock.

La tercera edició dels ‘Hits de…’ de CANETROCK té aquest any com a protagonista una de les bandes més cèlebres del rock català de tots els temps: Sopa de Cabra.

- Publicitat -

Així, de nou, el festival organitzarà un concurs participatiu en què es repassaran els 30 anys de la música de Sopa de Cabra, on el públic podrà triar i votar a través de la pàgina del festival, el repertori de cançons que la banda gironina tocarà a Canet.

Per quart any consecutiu, el festival obrirà les seves portes a les 4 de la tarda i oferirà en un sol escenari música ininterrompuda i en directe fins a les 6 del matí.

Entrades a la venda a 35 euros.