El diari El País, s’ha avançat a l’organització del Mad Cool i ha desvelat els noms que s’havien de donar a conèixer en el transcurs d’aquest dimecres.

Ryan Adams, Wilco, Spoon, Kurt Vile & The Violators, Kodaline, Moderat, Foster the People, Deap Vally o Dinosaur Jr, estaran actuant del 6 al 8 de juliol a Caja Mágica de Madrid, al costat de les altres bandes confirmades, Foo Fighters, Green Day o Kings of Leon, en el que és un dels cartells més espectaculars de la temporada i a on encara falten unes 40 bandes per anunciar.

Així mateix, ja es coneix la distribució per dies, i des d’avui mateix ja es poden comprar les entrades per dia. Els abonaments VIP per dia costen 130 euros (+IVA), mentre que les entrades de dia és de 65 (+IVA). Disponibles fins el 15 de gener al web del Mad Cool.

- Publicitat -