S’acaba de fer oficial el concert de Foo Fighters al festival Mad Cool, pel dia 6 de juliol de l’any vinent. Així la banda de Dave Grohl, torna a l’estat espanyol, després de cancel·lar el concert de l’any passat a Barcelona, arran dels atemptats de París.

El festival també ha desvetllat l’actuació de Green Day, com un altre dels caps de cartell, on presentaran el seu disc Revolution Radio.

Una de les novetats del festival, serà que desapareixeran els escenaris interiors i tots 5 seran a l’exterior, després dels problemes que van haver a l’edició passada.

- Publicitat -

El Mad Cool tindrà lloc a la Caja Mágica, del 6 al 8 de juliol. Les entrades sortiran a la venda el dilluns dia 14 a través del web del festival i costaran 125 euros, els primers 10.000 venuts (105 si ets titular de la targeta Mad Cool). A partir de llavors pujarà a un preu màxim de 145 euros.