Un any més, la BBC busca el so que marcarà l’any següent i per això ha seleccionat 15 noms que creu que donaran molt a parlar durant el 2017. Entre els vencedors d’edicions anteriors, trobem noms com Sam Smith, Years & Years, Ellie Goulding o Keane.

D’entre aquests 15 nominats, figuren artistes que ja sonen una mica, com el del raper Rag ‘n’ Bone Man, que triomfa actualment en alguns països, gràcies al tema Human. També sona Anderson .Paak, que serà ni més ni menys que l’encarregat d’obrir els concerts de Bruno Mars durant la gira europea.

D’aquests 15, només un serà el vencedor que l’acrediti com a BBC Sound of. Però per això haurem d’esperar al 6 de gener.


ELS 15 NOMINATS:

- Publicitat -

AJ TRACEY

ANDERSON . PAAK

CABBAGE

DAVE

DECLAN MCKENNA

JORJA SMITH

MAGGIE ROGERS

NADIA ROSE

RAG’N’BONE MAN

RAY BLKRAYE
STEFFLON DON

THE AMAZONS

THE JAPANESE HOUSE

TOM GRENNAN