Benvolguda essència és el primer treball discogràfic de L’Artista Convidat. Un disc reflexiu i emocional que neix de la intenció de plasmar i transmetre les seves experiències personals en forma de cançons.

Onze cançons fan un recorregut per diverses situacions que una persona es pot trobar al llarg de la seva vida. Aquestes, vestides de folk, connecten experiències viscudes pels mateixos membres del grup i la gent del seu entorn que poden representar a qualsevol qui ho escolti.

La producció musical del disc ha anat a càrrec de Victor Nin. L’enregistrament, mescla i màster de les cançons s’ha realitzat als estudis Musiclan d’Avinyonet de Puigventòs per part de José Luis Molero i Jordi Solé.

- Publicitat -

Benvolguda essència compta amb col·laboracions de luxe com la de Cesk Freixas (veu a Amb els seus ulls), Victor Nin (guitarra a Eleleku) i Raimon Iniesta (percussions). Ells tres han complementat la banda de L’Artista Convidat.

El  senzill  escollit  per a  presentar Benvolguda essència és Orígen. Una cançó plena d’energia positiva per encoratjar a tots els qui, com L’Artista Convidat, estan lluitant per aconseguir alguna fita i complir els seus propòsits.

Benvolguda essència es publicarà el divendres 28 d’octubre i posteriorment començarà la gira de concerts de presentació per Catalunya.