Ha costat, però finalment aquesta setmana, James Arthur ha aconseguit derrotar a The Chainsmokers i el seu Closer, que feia 1 mes que liderava la llista britànica. I ho ha fet amb el seu nou senzill, Say You Won’t Let Go, que ha necessitat 3 setmanes per arribar a dalt de tot.

En tercera posició s’estrena The Weeknd amb Starboy, la cançó on col·laboren els francesos Daft Punk.

En àlbums, Bastille cauen fins a la cinquena posició, després de 2 setmanes liderant amb Wild World. I és que aquesta setmana les quatre primeres places són novetats. El nou número 1 és per Passenger amb Young as the morning old as the sea, el segon per Bruce Springsteen amb Chapter and chaos, el tercer per Shawn Mendes amb Illuminate i el quart per Marillion amb Fear. En novena plaça debuten Airbourne, mentre que l’edició de 10 anys de The black Parade de My Chemical Romance, ocupa l’onzè lloc.

- Publicitat -