La banda danesa Lukas Graham, ha aconseguit aquesta setmana la seva cinquena setmana al número 1 de la llista britànica amb 7 Years i ha trencat el rècord absolut de setmanes al primer lloc per una cançó d’aquest país, que estava a les mans d’Aqua amb Barbie Girl o Whigfield amb Saturday night.

S’haurà de veure si sumen una sisena setmana, ja que darrera seu puja amb força Mike Posner amb I took a pill in Ibiza, que ja ocupa el segon lloc.  També pugen Coldplay i Beyoncé amb Hymn for the weekend, que ocupen el sisè lloc. Bones entrades al top 10 per Major Lazer amb Light it up i per Tinie Tempah i Zara Larsson amb Girls Like.

En àlbums, Adele torna al primer lloc amb 25, seguida de Jess Glynne amb I cry when I Laught, que torna a pujar, ara fins a la segona plaça. Kendrick Lamar situa el seu nou disc en setè lloc, mentre que l’anterior número 1, The 1975 cauen 4 posicions.

- Publicitat -