Teràpia de Shock, celebren els seus 10 anys d’existència amb un recopilatori, on s’inclouen 13 cançons que han estat importants al llarg dels anys per la banda, algunes de les quals es poden escoltar en una nova versió, feta expressament pel disc. Així mateix, també s’inclou la inèdita A prop.

Primal Scream, ofereixen un total de 10 temes, pel seu onzè treball, anomenat Chaosmosis, on s’inclou la col·laboració de Sky Ferreira. Editat a través del segell del grup, First International.

- Publicitat -

Iggy Pop, s’ajunta de Josh Homme de Queens of the Stone Age, Dean Fertita de The Dead Weather i Matt Helders dels Arctic Monkeys, per publicar Post Pop Depression, un disc de rock, ple de guitarres i amb 9 intenses cançons.

RedFoo, un dels components dels ja desapareguts LMFAO, publica el seu primer disc en solitari, Party Rock Mansion, on ofereix un treball a mig camí entre el pop i l’electrònica.

Barbara Barbara, we face a shining future, és el primer disc en 5 anys dels mítics Underworld. 7 són les peces que trobem en aquest treball.

James, publiquen el seu catorzè disc, Girl at the end of the world, amb producció de Max Dingel i col·laboració especial de Brian Eno.