Mike Posner ha aconseguit desbancar 7 Years de Lukas Graham, del número 1 de la llista britànica, posició que ocupaven des de feia 4 setmanes. I ho ha fet amb el seu nou impacte, I Took a pill in Ibiza, que triomfa a mig món i que ara després d’algunes setmanes escalant posicions, arriba fins a dalt de tot.

S’ha de dir que el marge entre les còpies dels dos temes, ha estat molt igualat i que Posner ha guanyat per l’estret marge de 261 unitats.

La tercera plaça és per Zara Larsson amb Lush Life, seguida de Fifth Harmony, que sumen 7 llocs amb Work From Home.

- Publicitat -

Una de les notícies entre el top 10 és la desaparició de temes de Justin Bieber, que per primer cop en molts mesos, no té cap tema entre les 10 més destacades. Pel que fa a Dangerous Woman, el nou senzill d’Ariana Grande, debuta a la dissetena plaça.

En àlbums, Adele segueix al primer lloc amb 25, i aquí sí, amb Justin Bieber al segon lloc amb Purpose.

Fora del top 10, trobem el debut en solitari de Brian Fallon, a la posició 13 amb Painkillers, seguit per Alessia Cara amb Know-It-All.