La banda va anunciar a través de les xarxes socials, que avui havien de donar una notícia important. A partir d’aquí, van començar a circular tota classe de rumors, algun dels quals apuntaven a la imminent separació del grup, a causa d’alguns mal rotllos entre algun dels membres i la possibilitat que Dave Grohl, comencés una carrera en solitari.

Unes declaracions del bateria, dient que hi hauria un descans, tampoc ajudaven massa a pensar que la banda ens donaria una bona notícia.

Per sort, res de tot això passarà, ja que la banda ha publicat un vídeo, amb aquest anunci tan important que havien de donar, i on afirmen per enèsima vegada que no se separen, ni tenen la intenció de fer-ho.

- Publicitat -

La gràcia de tot plegat, però, és que el vídeo és una trolejada en majúscules, sobre tota aquesta qüestió. Grohl, intenta provar com seria tocar sol, al costat de Butch Vig, que li comenta que tan sols necessita un sol dit per tocar, mentre la resta d’integrants dels Foo, desesperats, intenten donar vida al grup per la seva banda, amb tots els riscs que això comporta. Al final Nick Lachey, de la boy band, 98 Degrees, s’uneix a ells, com a vocalista provisional, per interpretar Everlong en acústic.

Per tant, tots tranquils, que hi ha Foo Fighters, per a molt temps!