La Folie acaben de presentar el seu debut musical, Traficants de somnis, editat a través del segell Petits Miracles i que demà divendres surt en format físic.

El grup, fa una barreja d’estils musicals, que combinen el soul, funk, pop i reggae, units pel fil de la paraula. La sensebilitat, les emocions i la naturalitat, connecten amb el públic i el transporten a aquest món de poesia musicada.

El disc, fuig dels estereotips i explora experiències i sentiments de la vida quotidiana des de les vibracions i experiències personals, sempre des d’un prisma esperançador, on trobem la col·laboració de Joan Rovira, a la cançó que dóna nom al disc, i que va ser enregistrat als estudis Casamurada, sota la producció de Raül del Moral.

- Publicitat -

La Folie presentaran el disc en directe, el 10 d’abril a la Sala Apolo 2, a partir de les 19.30.  Entrades a la venda a Codetickets.