Estúpida Erikah editarà un nou treball discogràfic anomenat “300 mil·lisegons per a crear un record” el proper 13 de maig, a través del segell Petits Miracles.

En aquest disc trobarem a un Lluís Bòria en estat pur, acompanyat de la seva guitarra i un quartet de corda. Serà el seu disc més “dylanià”, més íntim, però alhora més lluminós, on les lletres seguiran oferint-nos històries explicades des del cor i els sentiments més profunds.

Estúpida Erikah va irrompre en el panorama musical amb el pop-folk de ‘Decorant interiors, decorant exteriors’ el 2010 i després d’haver guanyat el Premi Joventut del concurs de maquetes Sona9. Amb la veu i composicions de Lluís Bòria al capdavant, la banda ha recorregut les principals sales i festivals del país confirmant-se com una de les formacions més solvents de l’escena catalana. El viatge de l’Erikah ha inclòs l’EP “L’hivern al cos” editat el 2011 i “Fora les cendres” el 2013, amb un so més elèctric i rocker. Ara, el grup es llença al format acústic amb “300 mil·lisegons per a crear un record.

- Publicitat -

Estúpida Erikah ha tornat amb nou cançons que caminen amb un somriure cap a la melanconia.