Ningú diria que des de 2012 no hi ha hagut disc de Bruno Mars i és que des de llavors, ens hem fet tips d’escoltar les seves cançons en solitari, o col·laboracions com la de Mark Ronson amb Uptown Funk, que no han parat de sonar a tot arreu.

Però ja han passat 4 anys, des de Unorthodox Jukebox, i el cantant ja té ganes de publicar nou material. Tot fa pensar que serà cap a la recta final d’aquest any, segons ha explicat el seu pare a Press Reader. També ha afegit que el treball, estava previst pel març, però en actuar a la Super Bowl, va decidir publicar-lo més endavant. El pare explica, que Bruno té ja 7 cançons fantàstiques, però el disc es publicarà entre setembre o octubre, just a temps, per ser escollit pels Grammy de l’any vinent.

En declaracions a Billboard, l’enginyer de so del cantant, ha explicat que el seu tercer disc, serà el següent moviment del cantant i ha assegurat que trobarem una evolució en el seu so.

- Publicitat -