El festival Clownia ha donat a conèixer aquest migdia, el cartell de l’edició d’enguany, que tindrà lloc del 23 al 25 de juny a Sant Joan de les Abadesses, i del qual ja en coneixíem algun nom, com Els Catarres, La Raíz o Itaca Band.

En una roda de premsa que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, que ha comptat amb la presència dels impulsors del projecte, els Txarango, entre altres personalitats.

A la resta del cartell, figuren noms com Buhos (que presentaran el seu nou disc Lluna Plena), Animal, Nyandú, Doctor Prats, Brams, Pepet i Marieta, Albercocks, Auxili, The Pengüins, Guillem Albà o Tomeu Penya. Així mateix, també actuaran bandes internacionals com Tiken Jah Fakoly, Vendetta, Tex & Sun Flower Seed o els ja confirmats Will & The People.

- Publicitat -

Una de les novetats d’enguany, és que hi haurà una zona d’acampada per a les famílies i una fira d’entitats i cooperatives.

Les entrades es poden aconseguir a través del web del festival. L’aforament continuarà sent de 5000 persones.

Consulta la programació per dies, al web del Clownia.