El debut en solitari de l’excomponent de One Direction, Zayn Malik, ha estat tot un èxit. Pillowtalk, ha aconseguit el primer lloc de la llista britànica, superant Adele o Justin Bieber, que no han pogut fer res davant la força de la cançó.

El tema ha anat competint intensament durant tota la setmana amb Fast Car de Jonas Blue, que finalment s’ha quedat en segon lloc. El tercer és per Shawn Mendes amb Stitches, mentre que Rihanna i Drake, han pujat fins a la quarta plaça amb Work. Bona pujada també per Lukas Graham que situa 7 Years, a la sisena posició.

Un altre que entra al top 10 és Craig David amb When the bassline drops.

- Publicitat -

El nou senzill de Coldplay amb Beyoncé, Hymn for the weekend, debuta en una modesta seixantena plaça.

Pel que fa als àlbums, David Bowie continua liderant, però no amb Blackstar que cau al segon lloc, sinó amb Best of Bowie.

El nou disc de Sia, This is Acting, se situa tercer, mentre que Charlie Puth, es col·loca sisè amb Nine Track Mind. Rihanna és setena amb Anti i Bloc Party, ocupen la dotzena posició amb Hymns.