Wolf Alice van ser un dels grups vencedors dels NME Awards, en aconseguir els guardons a millor banda en directe i millor cançó, per Giant Peach.

També van rebre premi, Foals a millor disc per What Went Down, The Libertines a millor moment musical de l’any, pel seu concert sorpresa al Glastonbury, i també per tenir la millor comunitat de seguidors.

Coldplay es van endur el Godlike Genius, mentre que Blur van guanyar per la pel·lícula musical New World Towers.

- Publicitat -

El millor vídeo musical va ser Cheer Up London dels Slaves, i Rat Boy a millor artista novell.

Entre els premiats també figuren The Maccabees, a millor banda britànica, Taylor Swift a millor artista internacional o Bring me the Horizon a la millor innovació britànica.

Per cert que un dels moments més comentats de la gala, va ser precisament amb Bring me the Horizon, quan el seu vocalista es va enfilar a sobre la taula de Coldplay per cantar una cançó, provocant que es trenqués per sorpresa de tots. Segons va manifestar, no havia estat per protestar sinó totalment improvisat i perquè la seva música sonés més bé.

The Libertines van donar alguns detalls del seu nou disc, i el director del Glastonbury va confirmar que enguany tots els caps de cartell serien britànics, descartant així la presència de noms com Foo Fighters.

Precisament el vocalista del grup, Dave Grohl es va endur el premi a millor heroi de l’any. El villà, va anar a parar a les mans de Donald Trump. També van rebre premi, 5 Seconds of Summer, tot i que a pitjor banda.

La gala va deixar algunes actuacions musicals, com les de Coldplay o Foals.