Rihanna ha aconseguit situar el seu disc Anti, com el més venut als Estats Units, amb unes 166.000 còpies venudes i això que la cantant va regalar el disc a través de la xarxa.

Anti, és un disc que s’ha fet esperar més del previst, però que finalment va veure la llum la setmana passada.

No és el primer número 1 per la cantant, el 2012 ja ho va aconseguir amb Unapologetic, que va vendre 238.000 unitats en 7 dies.

- Publicitat -

En segona posició se situa Kevin Gates amb Islah, que ven unes 112.000 còpies. Adele cau al tercer lloc, mentre que Sia, debuta en quarta plaça amb This is Acting. Justin Bieber és cinquè i Charlie Puth debuta en sisè lloc amb Nine Track Mind i unes 65.000 unitats venudes.

En senzills, Zayn derrota a Justin Bieber i situa Pillowtalk, com a nou número 1. També trobem alguns canvis entre el top 10, amb les pujades de Rihanna & Drake amb Work, o l’entrada del citat raper amb Summer sixteen, al sisè lloc. També entren al top 10, G-Eazy amb Me, Myself & I.