Quan arriba un vídeo de OK Go, tots ens quedem rendits, davant la seva imaginació i creativitat. En aquesta última producció, han aprofitat el dia que s’han detectat les ones gravitatòries, per posar imatges a Upside Down & Inside Out.

La ingravidesa és la protagonista absoluta del vídeo, on un cop més el grup torna a demostrar perquè són uns autèntics cracks en aquesta matèria.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/ca_ES/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

- Publicitat -

OK Go – Upside Down & Inside Out
Hello, Dear Ones. Please enjoy our new video for “Upside Down & Inside Out”. A million thanks to S7 Airlines. #GravitysJustAHabit
Posted by OK Go on dijous, 11 / febrer / 2016