Els PulpoPop estrenen el videoclip de ‘Cometa errant’ el single del seu cinquè disc Felicitat Màxima (Discmedi 2015). Al clip no hi falten les imatges oníriques i a cops inquietants del típic univers surrealista del grup, per exemple, quan apareix el solo de guitarra que en Josep Thió de Sopa de Cabra va deixar enregistrat en la seva col·laboració a la cançó, que també va comptar amb els seus cors, el Ter al seu pas per Colomers es transforma en el Sena impressionista, en un Ter bucòlic que cal reivindicar sempre amb cabal, el cabal nescessari per l’empara de la fauna autòctona i migratòria.

La bena als ulls als labials del cantant remet directament al ‘Lazarus’ de David Bowie, en un clar homenatge a aquest.

El clip ha estat gravat entre d’altres localitzacions a l’Airsport de Viladamat,  el nou pont sobre el Ter al seu pas per Girona o a la piscina de Celrà. La cançó va ser enregistrada als estudis Soundclub de Salt i la producció va anar a càrrec de Lluis Costa. El clip l’ha enregistrat La Sánchez Produccions sota la supervisió del mateix cantant del grup.

- Publicitat -

Pots recuperar l’entrevista que vam fer a PulpoPop, clicant aquí.