El molt esperat nou disc de La Raíz, “Entre poetas y presos” ja té data de sortida: el proper divendres 11 de març el disc surt a la venda a les principals botigues de discos de l’estat i també estarà disponible a plataformes digitals com Spotify o iTunes.

Des d’avui i fins el 9 de març es poden fer pre-comandes: El públic que reservi “Entre poetas y presos” el rebrà a casa seva el dia 11 de març. A més, el dia abans, el grup li regalarà en exclusiva una nova cançó d’avançament del disc!
La pre-comanda es pot fer al web del seu segell, Propaganda pel Fet!.

La Raíz presentaran “Entre poetas y presos” durant dues nits a la Sala Apolo de Barcelona amb totes les entrades exhaurides. La banda també forma part del cartell del Canet Rock.

- Publicitat -

El seu primer avançament, “Rueda la corona”, ja suma gairebé 400.000 reproduccions en 10 dies.