El Canet Rock ha presentat els artistes que formaran part de l’edició d’enguany, amb Manel, Els Pets, Blaumut, Sangtraït, La Pegatina, Sidonie, Miquel del Roig, Animal i La Pols i l’Era.

Tots aquests noms se sumen als ja coneguts d’Els Catarres, La Raíz i Aspencat.

Manel presentarà el seu nou disc, mentre que La Pegatina, portarà el seu nou projecte La Gran Pegatina.  Les cançons de Sangtraït també sonaran a l’escenari, interpretades per Quim Mandado, Joan Cardoner i Martín Rodríguez (Los Guardians del Pont). També comptaran amb la col·laboració del guitarrista Josep Maria Coro.

- Publicitat -

Miquel del Roig serà present a la tercera edició del Canet Rock “per mostrar com es pot fer votar a 25.000 persones tan sols amb una guitarra i una veu”, com ha dit Laura Duran, la directora artística del festival, que també ha anunciat la primera gran aposta del Canet Rock amb Animal, que tot i que no han pogut demostrar el seu talent, estan convençuts que se’n sentirà molt a parlar.

Els Pets, realitzaran un concert d’èxits amb un repertori seleccionat pel públic: durant un mes es podrà escollir a través del web del festival el repertori que ressonarà a Canet.

Un altre dels moments exclusius del festival, serà l’espectacle col·lectiu La Pols i l’Era, un projecte creat per Guillamino i el guionista Oriol de Balanzó, on és reinventen i homenatgen el pop Ye-yé dels anys 60. Les seves col·laboracions van des de Núria Feliu, Ernest Crusats de la Iaia, Núria Graham, el periodista Òscar Dalmau fins a Joan Pons del Petit de Ca l’Eril

El cartell encara no està del tot tancat, s’hi sumaran un parell de bandes més, a part del guanyador del concurs sona 9, en la categoria de votació popular, que l’any passat va anar a parar a les mans de Lausana.

El Canet Rock tindrà lloc el 2 de juliol i les entrades estan a la venda a través del web del festival.