Coldplay han necessitat actuar a la Super Bowl, per aconseguir el número 1 d’àlbums al Regne Unit amb A Head Full Of Dreams. El seu disc, va sortir a principi de setembre, però es va quedar per primera vegada, sense aquesta primera plaça. Ara, sumen 9 llocs i se situen a dalt de tot.

També puja Adele, que se situa segona amb 25, seguida de David Bowie amb Best of Bowie, Justin Bieber amb Purpose i Blackstar del mateix Bowie.

En sisè lloc debuta el nou disc d’Elton John, Wonderful Crazy Night, mentre que Foxes situen All i Need a la dotzena plaça.

- Publicitat -

A l’apartat dels senzills també trobem alguns canvis, amb Lukas Graham al primer lloc amb 7 Years, que fa caure Pillowtalk de Zayn, a la segona posició. Jonas Blue cau a la tercera plaça amb Fast Car, mentre que Rihanna es manté quarta amb Work.

Entren al top 10, Little Mix i Jason Derulo amb Secret Love Song. Bona pujada també pel nou senzill de Coldplay amb Beyoncé, que passa del lloc 60 fins al 23.