Adele recupera el primer lloc de la llista d’àlbums als Estats Units i suma una vuitena setmana, després de perdre’l durant un parell de setmanes, que va anar a parar a les mans del desaparegut David Bowie i de Panic! At The Disco.

25, suma aquesta setmana 116.000 còpies, suficients per aconseguir de nou la màxima posició. Pel que fa a dades totals, el disc s’apropa als 8 milions, tan sols en aquell país.

El segon lloc l’ocupa Justin Bieber, seguit per Megadeth amb Dystopia, que aconsegueixen 49.000 unitats. Twenty One Pilots es queden la quarta posició, mentre que el cinquè lloc és per l’anterior número 1, Panic! At The Disco.

- Publicitat -

En senzills, Justin Bieber perd el primer lloc amb Sorry, però lidera amb una altra de les seves cançons, Love Yourself.

Stressed Out de Twenty One Pilots, segueix en línia ascendent i se situa tercera, seguit d’Adele amb Hello i My House de Flo Rida, que entra al top 10.

També pugen The Chainsmokers amb Roses al sisè lloc, Selena Gomez amb Hands to myself, al setè, o Rihanna i Drake, que debuten al novè lloc amb Work.