Era més que evident que tard o d’hora, 25 d’Adele, tornaria a la primera posició de la llista d’àlbums del Regne Unit. Després d’unes setmanes amb David Bowie, Coldplay i Justin Bieber, la cantant britànica recupera el primer lloc, aconseguint la vuitena setmana no consecutiva en aquesta plaça.

L’anterior número 1 de Coldplay, va ser un vist i no vist, i cau fins a la cinquena posició, veient-se superat pel disc de grans èxits de David Bowie, Justin Bieber i el nou disc de Ronan Keating, Time of my life, que debuta en quarta posició.

Pugen Jess Glynne i Little Mix, mentre que Anti de Rihanna cau fins al novè lloc.

- Publicitat -

En l’apartat dels senzills, els danesos Lukas Graham repeteixen al número 1 amb 7 Years, seguits per Zayn amb Pillowtalk, que tampoc es mou, seguits per Rihanna & Drake, que sumen una plaça amb Work.

Un dels temes destacats de la llista, és Swings & Waterslides dels desapareguts Viola Beach, que van perdre la vida en un accident de cotxe.