Weezer han anunciat el llançament d’un nou treball homònim, The White Album, que es publicarà el dia 1 d’abril, i que inclourà les darreres cançons que la banda ha estrenat, Do You Wanna Get High? i Thank God for Girls.

Per fer l’anunci més rodó, han compartit un nou tema, King of the World, i han anunciat una gira mundial, de moment amb només tres parades al continent europeu, Manchester (3 abril), Londres (4 abril) i Amsterdam (8 abril). A partir del 10 de juny, la banda començarà una gira americana al costat de Panic! At The Disco i Andrew McMahon in the Wilderness.

Tracklist

- Publicitat -

01 California Kids
02 Wind in Our Sail
03 Thank God for Girls
04 (Girl We Got A) Good Thing
05 Do You Wanna Get High?
06 King of the World
07 Summer Elaine and Drunk Dori
08 L.A. Girlz
09 Jacked Up
10 Endless Bummer