Justin Bieber continua aconseguint enorme èxit amb els senzills extrets de Purpose, i aquesta setmana situa Love Yourself, Sorry i What do you mean?, en les tres primeres posicions de la llista de senzills del Regne Unit, seguits d’un altre canadenc, Shawn Mendes, que és quart amb Stitches. Adele cau a la cinquena plaça amb Hello.

A la resta de posicions, puja Sigala amb Sweet Lovin’ i 99 Souls amb The girl is mine, que entra al top 10. A fora de les 10 primeres, s’ha de destacar la gran pujada de Light it up de Major Lazer, que gràcies al nou remix del tema, estan apropant-se cada setmana més a prop de les 10 primeres.

En àlbums, cap canvi amb 25 d’Adele al primer lloc, per setena setmana consecutiva, seguit d’Elvis Presley i Justin Bieber, que tampoc es mouen. La quarta posició també la manté Jess Glynne, mentre que en cinquè lloc puja James Bay.

- Publicitat -

En una setmana amb molt poques novetats discogràfiques, la més destacada és la posició 52 de Rachel Platten amb Wildfire.