Sílvia Pérez Cruz presenta disc, Domus, que arribarà el 19 de febrer. Són les cançons de, Cerca de tu casa, la pel·lícula que també ha protagonitzat i que s’estrenarà aquesta primavera. Cançons amb dues vides paral·leles, la de la banda sonora i la del disc que presenta.

Domus es va concebre en origen com la música per a la banda sonora de la pel·lícula, Cerca de tu casa, una història d’un profund contingut social en la qual es parla dels desnonaments com un dels drames importants de la societat contemporània. Però una vegada entregada la música que acompanyarà a la pel·lícula, la Sílvia va continuar treballant en idees, polint temes, provant recursos, donant-li voltes als enfocaments per a les seves noves cançons. El resultat és aquest Domus, un disc amb valor en sí mateix més enllà de la pel·lícula que el va originar.

- Publicitat -