Al seu moment li van preguntar a Justin Bieber sobre Shawn Mendes i Bieber va dir que no sabia qui era, davant la incredulitat de l’entrevistador. Ara, Mendes acaba de destrossar del primer lloc de la llista britànica a Bieber amb Stitches, una de les cançons que més està triomfant en l’actualitat i que ha pogut amb Love Yourself, que es queda en segon lloc, seguit de Sorry i What do you mean?

En cinquè lloc trobem el mash-up de Girl de Destiny’s Child amb The Boy Is Mine de Brandy i Monica, que ara han anomenat Girl is mine, i que signa 99 Souls.

Aquesta setmana, trobem dues entrades entre les 10 més importants, una d’elles Light it up, el nou senzill de Major Lazer i de l’altra, All My Friends de Snakeships.

- Publicitat -

En l’apartat dels àlbums, David Bowie revalida el primer lloc amb Blackstar, seguit d’Adele, i el recopilatori Best of Bowie, que puja al tercer lloc. En quart debuta Panic! At The Disco amb el seu nou disc Death of a Bachelor.

Després de moltes setmanes al segon lloc, Elvis cau fins al vuitè lloc, i es veu superat per un altre disc de grans èxits de David Bowie i per la reentrada de Written in Scars de Jack Savoretti.