Feia 10 setmanes consecutives que Adele ocupava el primer lloc de la llista Billboard Hot 100 amb Hello, i finalment després de moltes setmanes amb Sorry al segon lloc, la cosa ha canviat. Aquesta setmana, Justin Bieber és el nou número 1 i ho fa amb el segon senzill, tot i que en tercera posició trobem a Love Yourself, que també està tenint molt bona acceptació entre el públic.

Adele no haurà aconseguit ni tan sols apropar-se al rècord de permanència, que està a les mans de Mariah Carey, que a finals de 1995 i principis del 96, va resistir 16 setmanes al primer lloc amb One Sweet Day.

Pel que fa a la resta de posicions, bona pujada de Twenty One Pilots, que se situen cinquens amb Stressed out, o per Selena Gomez que se situa sisena amb Same old love.

- Publicitat -

En l’apartat dels àlbums, Adele manté la primera posició amb 25, des de fa 7 setmanes, seguida de Justin Bieber i Twenty One Pilots, que són tercers.

El nou disc de Rachel Platten, debuta en cinquè lloc, amb unes 45.000 unitats de Wildfire.