Després d’anunciar-se l’actuació de LCD Soundsystem, com a cap de cartell del festival Coachella, James Murphy ha penjat un comunicat a les xarxes socials, on ha confirmat que està treballant en un nou disc del grup, que té la intenció que surti durant aquest any i que el presentarà a tot arreu.

Murphy explica que l’origen del disc, és que a principis de l’any passat, es va trobar que havia compost més cançons que mai i que una petita porció d’elles, mereixien ser gravades i compartides. En un primer moment no sabia si publicar-les en solitari, amb un altre nom o sota el de LCD Soundsystem, que després de consultar-ho amb la resta d’integrants, va decidir fer-ho sota aquest nom.

El cantant també es disculpa amb totes les persones que s’hagin sentit traïdes pel retorn del grup i promet que serà el millor que han fet mai.

- Publicitat -