L’odissea discogràfica de Pol Cruells l’ha portat a emprendre un viatge còsmic finsals confins del seu univers musical i a explorar noves atmosferes sonores. El resultat és un disc en l’òrbita del folk mediterrani d’autor però que apunta a la world music.

Astronauta de terrat ha estat produït per Caïm Riba, responsable que el disc s’ubiqui prop del pop, amb un so actual i modern, però conservant una elegància clàssica fidel al so acústic de la formació.

La presentació d’aquest treball tindrà lloc el proper divendres 11 de desembre al Sant Andreu Teatre de Barcelona dins el Cicle enciSA’T. Un concert doble conjuntament amb Ramon Aragall, bateria de Pol Cruells i dels Amics de les Arts, que presenta el seu primer disc, Perfil (Discmedi, 2015).

- Publicitat -

El músic sabadellenc Pol Cruells compagina el baix elèctric amb la seva faceta de cantant i compositor. És baixista amb Els Amics de les Arts i també col·labora esporàdicament amb Joana Serrat, Ramon Aragall, i Nuar, entre altres artistes.

Ara ja podem veure el videoclip de Summer Travel Mates.