El 2016 serà l’any del retorn dels Oasis, amb un nou disc anomenat We are always angry, i que estarà format per 10 temes, descartats de sessions de gravació dels treballs, Definitely Maybe i (What’s the Story) Morning Glory?. El disc arribarà el 30 de febrer.

Per a l’edició del disc, en un primer moment es tenia l’esperança d’incloure un parell de temes gravats el darrer any, però va ser impossible aconseguir gravar res, ja que en tot moment els dos germans es barallaven. D’aquí el títol del disc, que va ser l’únic que es va poder salvar de les gravacions.

No està previst que la banda surti de gira per presentar-lo, i és que ningú s’ha atrevit a preguntar-li als germans.

- Publicitat -

Tracklist

1 I’m fine, mother
2 Sloth
3 Cup Empty
4 Wonderbra
5 Angry Birds
6 Maybe Yesterday
7 S.O.S.
8 Think or Thing?
9 Oh Oh Oh
10 Bonus Tracks

Ens agradaria molt que fos cert, però malauradament avui és 28 de desembre i això és una broma.

Recupera les bromes que vam fer el 2014 i el 2013.